• RELATIE HEADER

Relaties

Liefdesrelatie 2.0

‘Samen zijn in samenzijn’

In relatie zijn klinkt actief en dat is het dan ook! Intieme liefdesrelaties vormen daarop geen uitzondering. Maar waar hebben we geleerd met elkaar in relatie te zijn. Bij onze ouders, zou je kunnen zeggen, maar dat was niet in alle gevallen de beste leerschool… En dus zoeken we het, zo goed en zo kwaad als het gaat, zelf samen maar uit. Soms valt dat niet mee.

Na de verliefdheid en het kiezen voor elkaar, slaat het ‘gewone leven’ toe. Stress van alledag; werk, sociale verplichtingen, je krijgt kinderen met alles wat daarbij hoort, ga zo maar door. Uitdagend voor jezelf en zeker voor je relatie. Terwijl er een aantal vaste ingrediënten zijn in de dynamiek van je relatie waarmee je meer invloed zou kunnen hebben op hoe de dingen gaan. Bewustzijn rond deze basis ingrediënten, geven je de mogelijkheid om, telkens weer, verbonden te blijven en samen je koers te bepalen binnen de uitdagingen die het dagelijks leven je biedt.

YourVisionWorks gelooft in intieme relaties en ondersteunt stellen bij het zetten van een volgende stap in het bewust vormgeven van hun relatie. Een stap die een duurzame verdieping kan betekenen. Daarbij komen altijd een aantal zaken aan bod: Wat is de huidige dynamiek in onze relatie. Wat werkt er voor ons en wat kan beter. Wat is de betekenis van onze relatie. Wat is onze gedeelde basis. Wat ontdekken we als we kijken naar de verschillende ingrediënten van relatiedynamiek en hoe willen wij die ingrediënten, passend bij ons, inzetten en vormgeven?

Als retraiteweek gefaciliteerd in Frankrijk, er samen even helemaal uit. Met een dagelijkse sessie inclusief catering, een eigen romantisch huisje om in te verblijven en tijd om samen de omgeving en elkaar opnieuw te ontdekken. Of, ook altijd mogelijk, als een traject van regelmatige sessies hier in Nederland, verdeelt over een langere periode.