• INDIVIDUEEL HEADER

Individueel

Ik mag m’n ‘beste ik’ zijn

Welke dromen en verlangens sluimeren in jou… Van welke resultaten in je leven zou jij blij worden… En, wat zou er voor nodig zijn om deze te realiseren… We hebben allemaal, bewust of onbewust, continu resultaten in ons leven. Sommige fijn, sommige minder fijn. Soms in lijn met ons verlangen, maar soms ook helemaal niet. Bewust werken aan en behalen van resultaten in lijn met je verlangens en ambities geeft energie, voldoening, zelfvertrouwen en betekenis.

YourVisionWorks ondersteunt je in het proces van het realiseren van jouw verlangens en ambities. Door samen te kijken waar je staat op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. Door te onderzoeken waar jij blij van wordt en welke dromen en ambities voor jou belangrijk zijn. Neutraal en vanuit empathie wordt je ondersteunt in het bewust worden van je kwaliteiten en talenten en hoe deze effectief in te zetten. Je gaat aan de slag met voor jou heldere doelen. Onderweg reflecteer je, heel praktisch, op tussentijdse resultaten en leert daarvan. Tijdens dit proces ontdek je waar je ‘off track’ raakt en wat er voor nodig is om ‘on track’ te blijven. Je leert luisteren naar je eigen innerlijke communicatie. Welke belemmerende overtuigingen je voor jezelf hebt gecreëerd en hoe je daar mee omgaat.

Wij zijn er om het proces vorm en richting te geven, afgestemd op jouw persoon. Om je zodoende op liefdevolle, maar heldere wijze, te spiegelen en ondersteunen. Je nieuwe dingen aan te reiken die je kunnen helpen in het meest effectief gebruik maken van je innerlijke krachtbronnen. Om zo je ‘beste ik’ te zijn.