Relatie

Ik hou van JOU

Je relatie vormgeven en onderhouden is een actief proces.

Eerst ben je verliefd en ga je volledig in elkaar op. Als je dan kiest om samen de toekomst vorm te geven begint een avontuur waar je eigenlijk nooit echt op voorbereid bent. Hoe doe je dat nou een relatie? Natuurlijk ben je verliefd en hou je van elkaar en kies je voor elkaar, maar dan komt het ‘gewone leven’ om de hoek. En dat betekent voor de meesten van ons: DRUKTE. Naast de kinderen, het werk, sport, en natuurlijk ook belangrijk: sociale contacten, kom je dan ook af en toe elkaar weer eens tegen. Onderweg ontstaan de nodige verwachtingen en teleurstellingen. Echt in relatie blijven kan dan een uitdaging zijn!

Er zijn een aantal belangrijke mechanieken die in elke liefdesrelatie spelen. Als je die helder hebt, kan dat je ondersteunen in het verdiepen, bestendigen en genieten van de belangrijkste relatie in je leven, die met je partner!

Voor wie

Partners die voor elkaar hebben gekozen en vanuit hun liefde voor elkaar willen kijken hoe ze hun samenzijn verder kunnen uitbouwen en verdiepen of hernieuwen.

Wat hebben we je te bieden

Één op één in Frankrijk of Nederland

Of je kiest om er even helemaal uit te zijn in de Relatieretraite Frankrijk van één week, of je kiest voor de Relatieretraite Nijmegen, bestaande uit een retraite weekend en een terugkom sessie. In beide vormen wordt je als stel één op één door ons gefaciliteerd.

Relatie Coaching

Afgestemd en in volledig overleg met jullie rond een specifieke coaching vraag, bieden we de mogelijkheid van een relatiecoaching traject over een langere periode.