Out of the Box

Demo

Een doos met inhoud, letterlijk en figuurlijk, is wat je krijgt met een ‘out of the box trainingsmodule’! In de doos vind je een gepersonaliseerd programma, speciaal ontwikkeld en samengesteld voor jullie, inclusief de stap voor stap instructies en eventuele benodigdheden. Op deze manier geef je een trainingsdag samen zelf vorm. De opzet is altijd dusdanig dat de inhoudelijk past binnen het eventuele langere maatwerktraject dat je met ons doorloopt. Het biedt de kans meer inhoudelijke kwaliteit te verwerken in zo’n traject op een kostentechnisch interessante manier.

Ook is het mogelijk om binnen specifieke thema’s een losse ‘out of the box trainingsmodule’ te bestellen. Een dag samen rond bijvoorbeeld de thema’s: verbinden, ontmoeten, teamexperience, etc..

In samenspraak met jullie stellen wij een programma samen met alle instructies en benodigdheden, eventueel indien gewenst inclusief het regelen van locatie, catering, etc...Kortom een waardevolle, plezierige en inhoudelijk leerzame dag samen, volledig ontzorgd.