YVW

Visie
Persoonlijk en betrokken, dat is YVW. Wij staan voor een wereld waarin mensen zich bewust zijn van hun kwaliteiten en verlangens en de mogelijkheden ervaren om hun leven actief vorm te geven.

Missie
We maken graag verschil door het faciliteren van zoveel mogelijk mensen. Als organisatie, als team of privé. Individueel of samen als partners in relatie. We faciliteren in het bewust worden van kwaliteiten en verlangens. In het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het actief vormgeven van een heldere visie.

Ons team bestaat uit drie personen: Peter Bliek, Sylvia van Melick en Tessa Dix. Peter en Sylvia zijn ruim 30 jaar samen ‘een setje’ en Tessa werkt al weer 14 jaar bij ons. We hebben heel bewust voor onze omvang gekozen. We willen graag een Pappa en Mamma bedrijf zijn. Persoonlijk, betrokken met korte lijntjes naar onze klanten en op de hoogte van wat daar speelt. We hebben een groot netwerk van kundige en specialistische mensen om ons heen, die net zoveel waarde hechten aan een betrokken, persoonlijke en professionele dienstverlening als wij.